Business is booming.

Астропрогноза: Лъв – ден за национално осъзнаване, Близнаци – време за размисъл и преклонение

Хороскоп за 03 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Един ден за притихване и почит. Макар да е трудно човек да си даде сметка, след толкова години, как са се случили нещата и каква цена е била платена за тях. Важно е да се знае историята, защото от нея зависи какво ще е бъдещето.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Един ден за пътувания. Няма значение дали са реални или виртуални, в миналото или в бъдещето. Важно е да оставите духа си свободен.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Специален празник, време за размисъл и преклонение. Поне за миг се опитайте да разберете значимостта на онова, което се е случило преди толкова години. А иначе денят е радостен и вдъхновяващ за вас.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Един ден, който може би най-много от всички други е свързан със свободата. Един ден, който дава повод за гордост и повод за преклонение. Отделете малко от времето си, за да погледате и послушате, за да благодарите на онези, които са платили с живота си за нашия живот. Ден за свързване с корените и семейството.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

3 март, ден важен колкото 24 май, ден за национално осъзнаване. Подходящ момент да научите неща, които не сте знаели до този момент за Освободителната война, за договорите и Великите сили и още толкова много. Ден за свързаване с усещането за народ.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Историята е нещо толкова важно, тя ни дава основата и за самочувствието и за отрицанията, и за страховете. Припомнете си днес онази история отпреди стотина години и как тя е свързана с вас, с вашия род, с вашето семейство. Познавайте историята си, тя ще ви посочи бъдещето ви. А днес, днес е важно да разберете кое е ценно именно за вас от голямото, към което принадлежите.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Можете да се гордеете със себе си и с уменията си, но нали си давате сметка, че те се дължат и на онези, които са минали оттук преди вас. Отдайте почит на всички знайни и незнайни свои прадеди. Един ден да почетете историята, говореща чрез собствената ви личност.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Преклонение или безразличие носите в себе си към този празник и празник ли е за вас изобщо? Едни такива въпроси, които може дори и да не си зададете, но от които има смисъл, защото към каквото принадлежим, това развиваме. Ден за молитви и съзерцателност, дори за практични хора като вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Признателност и уважение са най-малкото, което заслужават хилядите, заради които този ден е празник. Дори мълчаливо, дори насаме, отдайте им заслуженото. А за вас този ден е пряка връзка с бъдещето, с плановете и идеите ви, не го пропилявайте напразно.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Почит към героите на днешния ден, които са толкова много и повечето от тях безименни, каквито сме и всички ние за историята. Погледнете назад, за да имате силата да гледате напред с гордо вдигната глава. Каква е конкретната полза от историята, ето ви я темата за размисъл днес.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Справедливост и истина или просто политически борби, вашият философски дух ще бъде провокиран от множеството събития в света. Размирно време, светът ври и кипи, както преди стотина години. Какво се е случило тогава, какво се случва сега. Ден за философски дебати и разговори, за намиране на смисъл и истини.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Традиция или … Ден, който е повод за гордост, но често минава просто като един почивен ден в повече. Замислете се за смисъла на празника, за героите… Ден, който може да ви донесе големи лични осъзнавания. Ден да надскочите себе си.

Comments are closed.