Business is booming.

Вандали потрошиха уличен телефон?

Уличен телефон падна на централната пешеходна улица в Благоевград.Каква беше причината това да се случи и дали е вандалска проява не стана ясно. Снимка от това беше качена във фейсбук в групата „Забелязано в Благоевград“ и предизвика десетки коментари.

„Ето защо никога нема да се оправим! Българинът е свиня“,написа над фотоса Георги Янкулов,който качи снимката в социалната мрежа.

Боби Ковачева отбеляза: „Прав сте навсякъде е така, но защо и ние да сме сред овцете. Хората са направили нещо, за да ни хубав града, макар и този стар телефон е там за да напомня какво е било преди. Много бързо забравихме миналото! Защо трябва да се руши, като го има“?

„От не знам колко години съм казал-требват си камери на всеки ъгъл!Но не некви евтини кенефи,а скъпи и хубави камери!И не само по центъра, а из целия град до напускане на територията на града!На всеки 24 часа да се събира информацията(освен ако няма нещо нередно като в този случай) и проследяване на извършителя/извършителите(ако има такива)“, отбеляза Симеон Сапунджиев.

Comments are closed.