Business is booming.

Търсят болногледачка на Мартина от Банско чрез обява във фейсбук

Близки на Мартина от Банско търсят болногледачка чрез обява във фейсбук и обещават голямо заплащане.Кандидатките могат да са от цялата страна като за тях ще има самостоятелна баня,тоалетна кухня,хол и спалня.Ето какво пише в съобщението.

“Здравейте приятели! Търся болногледачка за Мартина от Банско! Жената може да е от цяла България. От нея ще се изисква само да гледа Марти,докато ни няма.Ние ще си я къпем и ние ще и даваме всички необходими лекарства! Ще и бъде осигурен цял етаж от къща на който да бъде самостоятелна: баня,тоалетна кухня,хол и спалня! Голямо заплащане! Ще има достатъчно време за себе си всекидневно! Търсим жена защото сме без баби и дядовци майката е напълно сама..съпруга пътува постоянно! Моля към мен да се обръщат само сериозни жени“!

Мартина Танева от Банско бе с тежка диагноза.Допреди няколко месеца тя е напълно здрава, но изпада в кома след като се задавя с хапче и то попада в трахеята,
„До 3 октомври бяхме в „Пирогов”, от там ни изписаха с диагноза кома и хипоксична енцефолапатия, просто всички ни казваха молете се, молете се, свършиха си докторите работата, върнаха я към живот”, разказва майката Катрин Костадинова. Семейството заминава за болница в Турция, където детето е оперирано.

Comments are closed.