Business is booming.

120 дами вдигнаха нечуван купон за 8-ми март в Полето

Дискотеката в село Полето се оказа тясна за всички над 120 празнуващи дами. Честит 8-ми март с изключителен купон си пожелаха дамите от селото и техни гостенки от околните села и Симитли. Няколко поколения жителки на селото се събраха в заведението под сградата на кметството и показаха как умеят да се веселят.

Кметовете на селото Полето Иван Манчев и на община Симитли Апостол Апостолов не пропуснаха да уважат дамите в тяхното забавление. С изключителна радост те поздравиха дамите за тяхното задружие и добра организация. „За поредна година село Полето е топ дестинацията за 8 март в общината“, отбеляза кметът Иван Манчев. „Наздраве, бъдете много здрави и щастливи и не спирайте да се забавлявате и да прославяте селото с красотата си. „

Жените бяха подготвили много изненади за вечерта. Специален поздрав за всички празнуващи бяха подготвили танцова формация „Кръшно хоро“ от Симитли, които танцуваха специално за многобройните дами на веселбата. Най- добрата масажистка от Индия бе гост-изненада на партито, която не успя да притесни с масажите си гостуващите мъже на женската вечер.

Веселбата продължи до ранни зори, а жените си обещаха все повече да се събират и да разнообразяват ежедневието си. Изключително забавни моменти,смях до сълзи, много танци, кръшни хора и кючеци белязаха вечерта.

Comments are closed.