Business is booming.

Звездите за днес: Успех за Телец, Лъвове ще отворите път към новото, Козирози ползвайте логиката, а не интуицията

Хороскоп за 24 март:

 

Овен

Можете да спечелите доверие и уважение, благодарение на вашето щедро сърце. Любовта и добротата ви ще помогнат за преодоляване на препятствията. Застанете зад слабите, не подкрепяйте несправедливостта.

Телец

Приветствайте този ден. Звездите ви предлагат шанс за успех, вяра, надежда и изцеление. Старите проблеми могат да бъдат решени, болката ще премине, ще стигнете до решение, че си заслужава да опитате отново. Ако имате нужда от помощ, ще я получите, макар и по странен начин.

Близнаци

Трябва да бъдете по-внимателни от всякога по всички въпроси, свързани с парите, също така и в отношенията си с близък човек. Дори и най-малкото недоразумение може да предизвика буря от емоции, която ще бъде много трудно да се успокои.

Рак

Бъдете скромни и балансирайте амбициите и възможностите си. Благоприятен ден за социални събития, срещи с приятели. Комуникацията с любимия човек ще донесе удоволствие и усещане за разбиране.

Лъв

Може да изпитате странна пасивност и нежелание да се борите с обстоятелствата. Днес трябва да се разделите с нещо старо и износено, както в пряк, така и в преносен смисъл. Така ще отворите път за нещо ново, което да дойде в живота ви.

Дева

На мнозина денят им ще зависи от това с кой крак са станали сутринта. Днес трябва да вземате всички фактори под внимание. Подходящо е за общо почистване, ремонт, изхвърляне на ненужни неща.

Везни

Не е изключено днес да бъдете възнаградени по някакъв начин за заслуги (материално или духовно). Няма от какво да се страхуват онези, които живеят в хармония със себе си и света. Вероятно ще ви се наложи да вземете решение или други хора и обстоятелства ще решат вместо вас.

Скорпион

Това е денят, в който логиката и спокойното разглеждане на делата имат значение, а не емоциите. Нужно е да запазите равновесие и спокойствие, да бъдете справедливи. Може да се наложи да нагазите в непознати води и да узнаете нещо.

Стрелец

Разбирайте се с околните, но не се опитвайте да им влияете по никакъв начин. След период на неопределеност, днес най-после някои неща могат да станат ясни. Ако вземете важно решение в този ден, то ще бъде правилно, защото сега ясно виждате цялата картина.

Козирог

Вие трябва да мислите, а не да чувствате, да възприемате света чрез логиката, а не чрез интуицията. Добре е да направите планиране на дългосрочните си дела. Днес ще бъдете настойчиви, а работата ви ефективна. Намирате се на правилния път в момента.

Водолей

На този ден можете да контролирате себе си и обстоятелствата. Авторитетът ви ще бъде зачитан. Но също така ще ви е невъзможно да изразите емоциите си или да им се противопоставите, което може да създаде трудности в личните взаимоотношения.

Риби

Днес значение ще имат красотата, любовта, творчеството, комфорта. Водете се от интуицията си, не от логиката. Свържете се с ритъма на Вселената и се научете да следвате хода на събитията, така желанията ви ще могат да бъдат реализирани. Погрижете се да направите света малко по-красив.

 

Comments are closed.