Business is booming.

Козирози: Не поемайте рискове!

Овен Този вторник бъдете себе си. Най-доброто от себе си. За миг забравете за тревогите и ще видите как слънцето ще изгрее, въпреки облаците и дъжда навън.

Телец През този ден може да чуете неистина за себе си. Целта на отсрещната страна е да ви предизвика. Не ѝ доставяйте това удоволствие и подминете с мълчаливо достойнство.

Близнаци Денят ще ви завари в добро настроение, което ще се изпарява бързо с напредването на часовете. Не позволявайте това да се случи.

Рак Днес ще получите неочакван приход. Ако сумата не е толкова значителна я похарчете за свое лично удоволствие.

Лъв Денят ще ви затрупа със задачи, коя от коя по-приятни. Бъдете сигурни, че няма да може да успеете и с половината от тях. Поставете си реалистични цели.

Дева Днес ще получите похвала и признание от важен човек. Тук нещата не свършват и между вас може да се роди истинска приказка.

Везни Този вторник бъдете сигурни, че мечтите ви ще станат реалност. Вярата ви в това е половината от победата ви.

Скорпион Този вторник бъдете повече от убедени в правотата си. Това обаче не означава, че трябва да забравите за аргументите.

Стрелец Сега е време за учене. Дори да сте завършили отдавна, помислете с какво бихте могли да попълните знанията си.

Козирог През този ден не поемайте рискове. Много е важно да сте наясно с ресурсите, с които разполагате и да не ги надвишавате.

Водолей Този вторник се погледнете в огледалото с най-добри пожелания към себе си. Нужно е да намалите самокритиката, за да се почувствате по-добре.

Риби Този вторник се пригответе за приключение. Приемете всичко за игра, за да бъде предизвикателството по-приятно и ненатоварващо.

Comments are closed.