Business is booming.

Неделен хороскоп: Лъв – не обръщайте внимание на нищо, Дева – не преигравайте

Хороскоп за 15 април 2018

Овен: Денят ще ви дава възможност да вземате бързи решения, да поемате отговорност за тях и да организирате другите. Настроението ви ще е чудесно, а самочувствието ви също ще е на ниво. Препоръчва се активна почивка. Оставете се на течението на живота.

Телец: Днес трябва да се проявите като добри стратези. Не настоявайте упорито на своето, но и не се оставяйте другите да ви ръководят. Избягвайте да правите прибързани изказвания и да вземате важни решения.

Близнаци: Не е време да се захващате със сериозни задачи. Не се натоварвайте физически. Постарайте се да имате повече време за пълноценна почивка и приятни занимания. Главното е да се вслушате в собствените си желания и да намерите вътрешна хармония.

Рак: Днес е добре да съблюдавате известна дистанция с околните. Добре е за уединение и разпускане в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Нервната ви система има нужда от спокойствие. Един добър масаж ще ви подейства освежаващо и зареждащо.

Лъв: Вземете решение днес да не обръщате внимание на нищо, което може да ви ядоса или обезпокои. Старайте се да не налагате своето мнение върху близките си и не оказвайте натиск върху тях. Днес е ден за прояви на любов!

Дева: Отношенията ви с партньора ви могат да бъдат хармонични, ако избягвате да отправяте прекалено много претенции към него. Трябва да промените някои правила във връзката си и да не преигравате. Пазете се от течение.

Везни: Денят няма да се отличава с нищо по-съществено. Ако имате възможност е добре да предприемете пътуване за разходка до някоя близка местност. В личните отношения е възможно да се породи някое дребно спречкване поради различие в мненията.

Скорпион: Има наистина причини да се ядосвате за разни неща на разни хора, но не приемайте много навътре случващото се. Днес е ден, в който не е добре да се ядосвате. Напротив, трябва да изпитвате радост.Може да си правите нови планове, но избягвайте вземането на важни решения.

Стрелец: Този ден има противоречиво влияние и може да донесе смесени чувства при някои. Погрижете се по-добре за личните си отношения. Измислете да направите нещо интересно и разнообразно. Помислете за някакво нововъведение в живота ви.

Козирог: Денят има всички изгледи да протече хармонично. Ако се налага – отстъпвайте, ако сте скарани с партньора си – помирете си. Намерете си някое творческо или интелектуално занимание, гледайте филми, разглеждайте клипчета за природата, за чужди страни, решавайте кръстословици.

Водолей: Денят е подходящ за отдих и възстановяване на енергийният потенциал. Не се ангажирайте днес с решението на никакви проблеми. Наблегнете на почивката или ако предпочитате излезте на разходка, срещнете се с любими хора и приятели.

Риби: Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. Благоприятно време за оправяне и укрепване на отношенията. Добре ще се почувствате в компанията на близки хора.

Comments are closed.