Business is booming.

Сервитьорката Лъчезара от Благоевград  в надпревара та  за  MasterChef  !

23 – годишната Лъчезара Янева от Благоевград впечатли  журито на  кулинарното шоу „„MasterChefBG”със  завидни готварски умения.

Благоевградчанката беше приготвила  свинско бонфиле със спанак и горски гъби, пармезанова кошничка, чипс с прошуто и картофено пюре.

Младата Лъчезара разказа в ефир  трогателната история на своето детство, уточнявайки че работи от 13 – годишна.

„Да готвя е единственото, което ми харесва да правя и ме удовлетворява. Сервитьорка съм от 13 – годишна. Нямах детство, наложи ми се да работя от малка, нямам баща, мама работеше само, но не ни стигаха парите да си плащаме сметките. Никоя майка не иска детето й да работи от толкова малко, но аз нямах избор”, каза тя.

„Имам нужда от ново начало за да намеря някъде себе си. Животът ми е бил много труден, но винаги съм се борила сама със всичко. Самото ми идване в предаването е вече ново начало за мен. Аз се преборих за да стигна до тук”, заключи Лъчезара.

Младата жена все още  като сервитьорка в пицария в Благоевград. В ресторанта обръща внимание на готвенето, а когато опитва да приготви нещо вкъщи сама , се оказва, че се получава доста добре. Рецептите учи  от книги и интернет, а колегите й  от пицарията  я насърчават да се впусне в кулинарното състезание в  ефира на БТВ.

Лъчезара мечтае един ден да е на мястото на Андре, Петър или Лео! Знае какво е да се бориш и вчера направи първата крачка по пътя си към успеха. Мечтите и са големи иска да запише името си в кулинарната история на България, а защо не и на света.

 

Comments are closed.