Business is booming.

Тъжна новина! На фона на демографската криза поредната млада душа изгасна…

Тийнейджър на 17 години от Русе се е застрелял с ловна пушка на 3-ти март. Множество майки в затворена група във Фейсбук са категорични, че детето е играло опасната игра „Син кит“.

„Има наистина такъв случай, в момента работим по него. Разследват се всички възможни версии,но не мога да ви кажа повече“, съобщи директорът на ОДМВР-Русе старши комисар Теодор Атанасов. След един месец Мартин, който е единствено дете е трябвало да навърши пълнолетие. Открит е от близките си да лежи прострелян с ловната пушка на баща си в семейното им жилище, пише вестник „Телеграф“.

Бил е ученик в 11-ти клас в Професионална гимназия по електроника и електротехника“Апостол Арнаудов“ в Русе. След 7-ми клас е бил приет в една от най-желаните специалности – в паралелка по системно програмиране. До последно е бил на училище, когато в Русе са обявили дървена ваканция. Всички са в шок и ученици и преподаватели. Мартин е бил добър и старателен ученик. Появяват се твърдения, че смъртта може да е предизвикана и от нещастна любов.

Погребението е било на 7-ми март. „ Майки, темата е „Син кит“, – „Предизвикателства“ или както там е модерно в момента. Говорете с децата си, пазете ги, наблюдавайте ги, молете се дори, но ги пазете!“, апелира в затворената фейбук група „Майките на София“, жена, която се представя с името Анна.

Comments are closed.