Business is booming.

Шок и ужас в Би Ти Ви след публикация на ПИК – Венелин Петков в истерия, плаши Десислава Минчева с уволнение

Шефът на новините в Би Ти Ви е изпаднал в пълна истерия след публикацията на ПИК за фалшивите новини, създавани от кореспондентката на медията в Париж Десислава Минчена по повод на изявлението на премиера Бойко Борисов пред европарламента, свързано с европредседателството на България.

Това съобщиха пред ПИК отлично информирани източници от Би Ти Ви.

Въпреки че именно Петков е заредил Минчева с опорните точки за обсъжданата от европартньорите ни корупция в България, за която дори и дума не стана, сега той се обадил на кореспондентката и ѝ казал моментално да изхвърли фалшивите новини от репортажите си и да съобщава само онова, което наистина се е случило, иначе ще тррябва да я уволни.

Това е причината нахъсаната репортерка рязко да смени тона във включването си в новините на Би Ти Ви в 17 часа, да изхвърли измислената от нея и работодателите ѝ тема за корупцията и да съобщи само коментарите на еврозелените за опазването на природата у нас, заради опорните точки на екотерористите около подсъдимия и запориран олигарх Иво Прокопиев покрай втория лифт в Банско.

Преди това Десислава Минчева се мяткаше на Борисов по време на пресконференцията му заради уж обсъжданата от европратньорите на България корупция у нас, но остана соло в кьопавия си опит да създаде фалшива новина, тъй като тази тема изобщо не беше обсъждана по време на изслушването на българския премиер за приоритетите на нашето европредседателство.

Това обаче не отменя ангажимента на СЕМ да се произнесе по случая, тъй като националният интерес на страната ни беше грубо погазен от Би Ти Ви заради частни и корпоративни интереси на работещите в нея.

Прочети цялата Топ Новина

Източник на топ новината: : Шок и ужас в Би Ти Ви след публикация на ПИК – Венелин Петков в истерия, плаши Десислава Минчева с уволнение

      

Comments are closed.