Business is booming.

Емил Тончев положи клетва като депутат!

Емил Тончев положи клетва като народен представител от ГЕРБ на мястото на Димитър Гамишев, чиито пълномощия бяха прекратени по негово искане. Парламентът обсъжда на първо четене промени в Наказателния кодекс, свързани с домашното насилие, предава БТА.

Днес е първото пленарно заседание за месеца и парламентарните групи могат да предлагат точки в дневния ред, които се включват без да се гласуват. Предложението да се разгледат промени в НК е на
Парламентарната група на „БСП за България“.

В програмата за периода 4-5 април е първото четене на два законопроекта за промени в Закона за енергетиката, както и първото четене на изменения в Закона за приватизация и следприватизационен контрол и в Закона за здравното осигуряване.

Като последна точка в законодателната програма по предложение на левицата беше включено първото четене на законопроект за възрастните хора.

В четвъртък е предвиден цял ден парламентарен контрол, от 9.00 часа, включващ разисквания по питане на народните представители Таско Ерменков, Кристина Сидорова, Любомир Бонев и Станислав Владимиров към министъра на енергетиката Теменужка Петкова относно политиката в
областта на топлоснабдяването.

По правилник от Велики петък /6 април/ депутатите трябва да излязат в 10 дни ваканция за Великденските празници.

Comments are closed.