Business is booming.

Водно шоу по р. Струма! Лошото време не плаши любителите на екстремните спортове

Лошото време няма да възпрепятства откриването на рафтинг сезон 2018 край Симитли. Това каза за Фокус Станимир Станимиров – Чачи, инструктор по рафтинг, каяк и алпинизъм и председател на X-клуб, които заедно с Община Симитли са организатори на събитието.

Рафтинг клубовете на територията на община Симитли обединяват усилия и обещават много адреналин на любителите на екстремните спускания във водите на река Струма.
Стотици рафтъри ще завладеят бреговете на реката и бързеите в нея на 24-и и 25-и март. Официалното откриване е в последната събота на март, когато официално започва шоуто с лодки. Всички смелчаци, любители на бързеите и бързите лодки, търсачи на адреналин и силни усещания, ги очаква зрелищно шоу с демонстрационно спускане с рафтове и каяци.

Първите, които ще се пуснат по течението, са състезатели от рафтинг клубовете. Те ще направят демонстрационно спускане с рафтове и каяци по река Струма заедно с гостуващите рафтинг клубове от Румъния, Сърбия, Гърция, Македония, които ще са сред участниците във втория Балкански рафтинг фестивал.

Comments are closed.