Business is booming.

Пирин-Дунав: мъжки сблъсък в женския празник

Пирин (Благоевград) и Дунав (Русе) излизат един срещу друг днес от 15:00 часа на стадион „Христо Ботев“. Срещата е пряк сблъсък между два от тимовете, които ще се борят за спасение.

„Орлетата“ показват стабилна игра след подновяването на първенството. В последните две срещи възпитаниците на Милен Радуканов записаха победа и равенство и ще приемат „драконите“ в приповдигнато настроение. Евентуален успех днес ще отдалечи благоевградчани от опасната зона.

Дунав също стартира пролетния дял в първенството на ниво. Русенци записаха две поредни победи, преди да загубят от ЦСКА след доста спорно съдийство.

Домакините ще могат да разчитат на последното си ново попълнение Преслав Йорданов. Очаква се именно той да застане на върха на атаката, а зад него да действа Аймен Суда.

Дунав ще бъде без наказания Бирсент Карагерен. Вместо него като титуляр се очаква да започне Юлиан Ненов. На върха на нападението отново ще играе Мухамаду Ндиайе, който оставя отлични впечатления, след като се присъедини към отбора.

Comments are closed.