Business is booming.

Няма такава държава, няма такава община…

Народни певци станаха членове на ГЕРБ и се облажиха с топла служба в общината в Благоевград

Популярният изпълнител на македонски песни Стоян Джельов стана общински служител в Благоевград .“Певецът на народа“ е назначен в общината като технически сътрудник. По този начин управляващата партия ГЕРБ се отблагодарява на своите членове и верни симпатизанти.
„Малко ли са младите хора с подходящо образование в Благоевград, които могат да заемат този пост“, недоволстват читатели.
„Какво е учил Стоян Джельов, има ли подходящо образование, млади хора чакат на опашка за подобна служба“,добавят още те.

Едно е ясно,за пореден път се доказа, че всички назначения са политически и няма случайни хора в общината.

„Толкова много млади хора има в Благоевград с образование, които ходят по конкурси за работа, но не ги огрява, защото трябва да си приближен на някой или да си член на ГЕРБ. Аман от тая местна управия, няма живот и кариера за младите“, коментират още читатели.

Стоян Джельов е изпълнител на народни песни и наскоро отбеляза 50-годишен юбилей. Любопитно е, че досега „певецът на народа“ няма нито един ден трудов стаж във фирма или институция.

Преди месец имаше подобно назначение на негова колежка по микрофон Христина Маркова, която незнайно как започна работа като детска учителка в благоевградска градина. Тя също никога не работила в институция или някъде на друго място.

Важното е,че Христина Маркова е член на жени ГЕРБ.Из областния град се шири слух, „ако искаш хубава работа ставаш член на ГЕРБ и се уреждаш“.
Е, назначенията в Благоевград го доказват, член си или симпатизант на партията майка ГЕРБ, получаваш работа.

Comments are closed.