Business is booming.

Мистериозното убийство на участник в „Съдебен спор“ хвърли в потрес продукцията

В предаването „Съдебен спор“ още нищят трагичната гибел на участника в продукцията Стефан Янев. Мъжът бе убит дни, след като реши публично да разкрие, че дъщеря му държи като затворници трите си дъщери.

На 17 февруари съседка е била крайно притеснена за възрастният мъж. Тя разказа колко шокиращи неща е чула от апартамента му: „Чух, че човека стене, след като ви даде интервю. Вратата на дома му беше заключена. Биеха го в коридора.

Дъщеря му казваше „Аз ще те убия.“ -“Чувах, че го удря с нещо“, сподели тя. „Викнахме със съседката полиция. Искаха да влязат, но никой не им отвори. Стояха половин час, но после си отидоха, без да видят какво се случва в апартамента“, каза още тя. След дни Жоро Игнатов от предаването отново е на място и вика полиция , пише още „Блиц“.

Този път вратата бе разбита от униформените, но вътре не е открит никой. Млад мъж с будна гражданска съвест подава сигнал на 112. Антонио Иванов е видял Мария и семейството й на 19 февруари в мола. „Отидох да си плащам сметките там и видях жената, мъжа и трите деца. Вече бях гледал предаването и се обадих на 112. От там ми казаха, че това е предаване е с развлекателна цел и това не са действителни случаи.

Тогава реших да се обадя на вашия телефон. От продукцията ви ми казаха, че се работи по случая и пожелаха подробности“, разкри младежът. Нана бе крайно възмутена от това, което е получил Иванов като отговор от оператора на телефона.

Тя започна да пита публиката в „Съдебен спор“ дали им е смешно и развлекателно. Отговорът на хората обаче бе, че всичко вече е трагично. „Аз като гражданин, мисля, че и от кукления театър да се обаждам, мисля, че щом звъня на 112, значи имам проблем“, заяви Гладуиш. Тя дебело подчерта, че всяка една от показаните истории в предаването е абсолютно реална, действителна и достоверна.

Comments are closed.