Business is booming.

Дневен хороскоп

Овен Всеки може да е тъжен. Този понеделник се опитайте да загърбите грижите или поне не се опитвайте да се удавите в тях. Ако погледнете от друг ъгъл на нещата ще видите, че имате и доста поводи за празнуване.

Телец Този понеделник започнете пестеливо. Желанието ви за харчене ще е огромно, но напълно противоположно на средствата, с които разполагате, така че забавете темпото в тази насока.

Близнаци През този ден бъдете внимателни с уредите у дома. Ако трябва се върнете, но се убедете, че всички електроуреди са изключени, ако нямате спомен да сте го направили.

Рак Търпението ви ще бъде възнаградено. Благодарение на откритостта ви сте завоювали доверието и уважението от страна на партньора ви. Очакват ви незабравими дни.

Лъв Съветите ви са ценни и търсени. Бъдете търпеливи с онези, които ви уважават и държат на мнението ви, но им намекнете, че би трябвало сами да се справят с проблемите си.

Дева Днес може да се почувствате малко по-тревожни и обезпокоени без причина. Още при първия опит за усмивка ще видите как лека полека хоризонтът ще стане по-светъл.

Везни Това е ден, в който да бъдете внимателни, когато сте навън. Избягвайте тълпите. Освен това не влизайте в спор, колкото и да сте убедени в правотата си.

Скорпион Този понеделник не се захващайте със занимания, които са ви непознати или непривични. Никой не иска от вас да се правите на това, което не сте. Достатъчно силни сте в своята област.

Стрелец Този понеделник ще ви обземе желание за пътуване и отдалечаване от реалността. За съжаление моментът не е подходящ, но може да планирате бъдещото си пътуване.

Козирог През този ден бъдете мили със себе си, за да може да сте такива и с останалите. Не правете нищо за другите, което не сте подарили на себе си. Така най-добре ще осъзнаете какво дарявате на близките си.

Водолей Това е ден, в който трябва да внимавате за детайлите. Никога не се знае кога нещо, което в момента смятате за маловажно, в последствие да се окаже от изключителна важност.

Риби След празничната треска може да ви обземе така силно, че да забравите своя важна задача. Напишете план за седмицата и го закачете на видно място. Ако е необходимо си заредете аларма на телефона.

Comments are closed.