Business is booming.

Звездите за 13 май: Близнаци – Не действайте лукаво, а от сърце

Овен: Не се очакват сериозни проблеми, така че можете спокойно да се заемете с насъщните си задължения. По-скоро ви очакват приятни занимания, грижи, емоции. Не се отказвайте от удоволствието да си организирате малък празник, защото забавлението ще ви бъде от полза.

Телец: Днес трябва да отделите специално внимание на собственото си здраве, особено ако наскоро е трябвало да работите усилено. В личния ви живот сега има стабилност, за която отдавна мечтаете.

Близнаци: Вършете постъпки само с чисто сърце и се постарайте да се откажете от лукавството. Възможно е да ви се случи удивително съвпадение, което ще е за добро. Не пропускайте възможността сами да се зарадвате като направите някои непланирани покупки или да посетите интересни места.

Рак: Опитайте се да прекарате повече време с децата и семейството си. Домакинските грижи няма да са досадни. Ако отдавна сте загрижени за нещо в личния си живот, не отлагайте разговора с близкия си човек. И остава само да се надявате, че наистина ще се разберете правилно.

Лъв: Отпуснете се. В този ден е по-добре да не правите нищо особено важно. Малко вероятно е да успеете да направите това, което сте планирали. Възможни неочаквани събития, малки приятни изненади. Ще има шанс да се видите със стари приятели.

Дева: Един хубав ден ви очаква. Подходящ е за общуване с приятели, както и с хора, които споделят вашите интереси. Не са изключени неочаквани интересни предложения. Нещо, което наистина ще ви вдъхнови.

Везни: Останете спокойни. Това е, от което се нуждаете днес. В семейния живот може да се създаде трудна конфликтна ситуация. Опитайте се да избегнете неразбирателството и излишните спорове. Има начини да угодите.

Скорпион: Това е спокоен и благоприятен ден. Няма да бъде особено ползотворен, но ще ви позволи да възвърнете силите си. Добре е да правите планове за бъдещето. Споделете своите идеи с близки хора – има шанс да получите подкрепа от тях.

Стрелец: Благоприятен ден. Във всичко се ръководете от здравият разум. Не се оставяйте да ви подвеждат. Ако отделите време да го прекарате с хора, които са приятелски настроени и ви се радват, ще се заредите с много енергия.

Козирог: Денят ще протече като цяло добре за повечето от вас. Ако общувате със стари приятели, не е изключено да се появят общи планове. Възможни са удачни съвпадения, приятни изненади, промяна към по-добро, макар и минимална.

Водолей: В личния живот ситуацията може да не бъде най-приятната. Разбира се не можете напълно да се изолирате от проблемите, но ще имате възможност да оправите отношенията с по-мек тон. Не забравяйте да направите малък подарък.

Риби: Денят носи позитивно влияние. Време за почивка, за размисъл. Сега правилно преценявате вашите силни страни и възможности, интуитивно ще разберете как най-добре да действате за напред.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА: Прекрасен, спокоен и светъл ден. Този ден носи неизменно успех в делата. Не трябва да се предавате на напразни мечтания. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Днес могат да се случат различни неща с вас. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много. Ако се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия през последния месец. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда, пише Блиц.бг

Comments are closed.