Business is booming.

Изпочупени стълби и огромни течове в прясно ремонтиран подлез в Благоевград!

Изпочупени стъпала, графити, счупени таванни плоскости, отпадъци – такава е картината под улица „Иван Михайлов“. Слушатели на Радио Благоевград сигнализираха за течове в подлеза на ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград. Екип провери каква е ситуацията там и се оказа, че локвите след валежите са най-малкия проблем на съоръжението, което осигурява безопасното пресичане на една от най-натоварените улици в града.

Според жител на квартал „Запад“ осветлението в подлеза от известно време насам не работи, а вечер се събират младежи, които според хората от квартала, употребяват наркотици и алкохол.

Съоръжението беше основно ремонтирано преди 5 години. Подлезът беше пуснат в експлоатация през лятото на 2013. Гаранционният срок от фирмата изпълнител на обекта е 3 години, който вече е изтекъл. Заради лиспата на видонаблюдение и поддръжка, подлезът отново „плаче“ за ремонт. След прясно ремонтираното съоръжение бяха поставени бутафорни камери. Оказва се, че качествено асфалтиране на уличната настилка не е извършено, което провокира течовете.

Екипът потърси позицията на община Благоевград за състоянието на подлеза и липсата на осветление, а от пресцентъра се ангажираха да проверят и да изпратят становището си в кратки срокове.

1 Comment
  1. Елена says

    Никъде не пишете, че цитирате БНР, а първи излязохме с инфо, а всички останали „медии“ я преписахте… някак си не е колегиално да не посочвате източника

Comments are closed.