Business is booming.

Продължава издирването на избягалите затворници

Продължава издирването на двамата избягали затворници. Вчера следобед рецидивистите Радослав Колев и Владимир Стефанов избягаха от Софийския затвор. Те са преодолели съпротивата на трима надзиратели, като са ги заплашили с нож и огнестрелно оръжие.
Издирването на затворниците е започнало веднага. Оръжието, ползвано от бегълците, не е взето от охранителите, придобито е по друг начин, стана ясно вчера.

Полицията обяви за издирване Колев и Стефанов и апелира към хората за съдействие. Столичната дирекция на вътрешните работи призова хората, които разполагат с допълнителна информация за издирваните, да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. От дирекцията предупреждават гражданите да сигнализират веднага, в случай че забележат двамата мъже. По данни на полицията те са агресивни, възможно е да са въоръжени и да окажат съпротива.

Радослав Колев е рецидивист, осъден на 26 години лишаване от свобода за убийство.

Владимир Стефанов е рецидивист, осъден на 30 години лишаване от свобода за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама служители на МВР. Информация на Дарик.

Comments are closed.