Business is booming.

Туристка изчезна: Дирят я под  дрърво и камък, но намериха нещо потресаващо…

41-годишна полска туристка изчезна безследно в Поморие. Жената е излязла от хотела си на 1-ви юли и от 11 дни е в неизвестност.

Своевременно е сформиран екип от служители от група „Издирване“ към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление – Поморие, които започнали да търсят изчезналата туристка под дърво и камък.

Те са проверили множество сигнали и постъпили допълнителни данни относно възможното местонахождение на полякинята.

В хода предприетите действия са претърсвани и различни адреси, като на един от тях, разположен на поморийската улица “Райна Княгиня“ и обитаван от 54 годишен мъж с инициали И. П. са намерени множество цигари без бандерол. Иззети са общо 466 120 къса цигари без акцизен бандерол от марките „LM“, „Marvel“, „Compliment Blue“, „Compliment Violet“, всичко на обща стойност около 93 000 лв.

Контрабандистът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Междувременно продължават издирвателните дейности за изчезналата полякиня. Полицията работи по няколко версии, сред които и трагичен инцидент, пише Флагман.бг.

Сред възможните варианти е удавяне. Предполага се, че 41-годишната жена е влязла в морето, но е станала жертва на бурното вълнение.

 

Comments are closed.